søndag 16. november 2008

Jomfruskriveriet! Kutting av navlestrengen! Spretting av champagnekorken!

Da var bloggen offisielt åpnet!

For ca. en halvtime siden bestemte de to medlemmene i gjøas vei 44, Steffen og Tommy (undertegnede) + et utsendt delegat for Jan David i form av Sandra, seg for at tiden er inne. Det er på tide å åpne dørene for offentligheten, og la Ola Nordman og Mr Hvermansen ta en titt inn.

Her vil du kunne finne både ditten og datten av hendelser, tanker og litt mer hendelser som dukker opp innenfor våre 10 vegger. Men det stopper ikke der. Vi skal være såppass raus at vi tar med det som måtte skje i utearealet også. Dvs hele hagen pluss trappeoppgangen. Pluss kjeller og loft.

Kan jo ta en kjapp intro om våre 3 medlemmer.

Jan David (JD)
Veteranen! Dette er han som har dame dette. Sivilstatus: usingel.

Steffen André
Nordlendingen! Den kriminelle i fellesskapet. Siviltatus: singel.

Tommy André
Raddisen! Mannen med glød og sjarm. Sivilstatus: (overraskende) singel

Jepp!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvorfor kommer denne advarselen opp når jeg går inn på bloggen deres?

"Advarsel om innhold

Bloggen du er i ferd med å vise, kan ha innhold som kun er egnet for voksne. Vanligvis gjennomgår ikke Google blogger, men vi støtter heller ikke innholdet i denne eller andre blogger."

What?

S sa...

Vel, årsaken er at det kan tenkes at enkelte mennesker kan bli støtt av å lese fremtidige innlegg på denne bloggen, og da er det strengt tatt skikk og bruk å advare om dette på forhånd.

Anonym sa...

Nå setter du høye forventinger til bloggen! Hva har vi i vente? Radikale ideer, intime betroelser eller tabloid sladder?

reurtsab!

Tommy sa...

IT'S COMING....